top of page

FAQ's

Levertijd

ordered before 5pm Monday to Friday, the product will normally ship the same day. While we do our best to maintain sufficient stock at all times, there might be times when we are in the process of re-ordering and there may be a short delay. This is typically 8-10 days max. 

Hoe lang gaat mij EL305 battery WiFi camera door met een vol opgeladen accu?

tussen 5-6 

Hoe te kopen

Via email (deze site), Bol.com of verschillende beurzen.

Hoe werkt de EL305 WiFi camera eigenlijk?

De camera maakt gebruik van zijn eigen wifi netwrrk en de gegenereerde beeld wordt getoond op je iOs/android apparaat.

 

Niet tevreden, kan ik een Eden's Light product terugsturen?

Ja. Wanneer u niet tevreden bent kunt u de onbeschadigd product terugsturen in originele verpakkingt. Neemt u eerst contact met ons op voor instructies.

Kan ik de producten zelf installeren?

Ja. De EL305 wifi camera is vrij eenvoudig. Plaatsen, aanzetten, app downloaden en de SONIX network kiezen en klaar. Andere producten, zoals de 7" achteruitkijk camera is ook relatief eenvoudig. Camera en beeldscherm maken gebruik van 12V wat meestal te vinden is bij de bedrading voor de achter verlichting of cigarette aansteker. In de installatie handleiding staat er hier meer over. Uiteraad kunt u altijd ons contacteren voor advies. 

En, het weer?

Eden's Light producten zijn meestal weerbestendig. De cameras zijn ontworpen om buiten gebruikt te worden. Pas op: niet reinigen met hoge druk. 

Montage

Of u de camera gebruikt als achteruitrij camera of spiegel, probeer die zo hoog mogelijk te monteren en richting de weg te plaatsen. Wanneer u de camera binnen gebruikt (bijv. een paardentrailer) is het misschien aan te raden die achter te plaatsen (om te voorkomen dat uw paard die camera aanraakt en van zijn plaats duwd).

Er zijn verschillenende manieren om cameras te plaatsen, afhankelijk van uw situatie en de type camera. De EL305 bijvoorbeeld is magnetisch en wordt gemonteerd op metaal (geen metaal? Andere opties zijn er!). Andere worden geschroefd of vervangen de bestaande achrerlamp.  

Neemt u contact met ons op voor advies.

Security Camera

suggesties?

 

laat ons weten!

iets gemisd?

bottom of page